Terug naar overzicht

Getuigenis FRESH MUSHROOM EUROPE NV

Ost Birte

Quality Manager

FRESH MUSHROOM EUROPE NV– MEER (BE)

Je merkt al snel dat het ontwikkeld is voor het kwaliteitsmanagement en niet vanuit een ERP systeem waar wat dingen aan toegevoegd zijn.

FRESH MUSHROOM EUROPE NV– MEER (BE)

Toen we op zoek gingen naar een softwarepakket als aanvulling op ons uitgebreid ERP systeem leunde Quasydoc, van alle programma’s die we gezien hadden, het meeste aan bij onze noden. Je merkt al snel dat het ontwikkeld is voor het kwaliteitsmanagement en niet vanuit een ERP systeem waar wat dingen aan toegevoegd zijn.

In eerste instantie hebben we Quasydoc gebruikt voor de organisatie van ons documentbeheer maar ondertussen geeft het ons ook een enorme meerwaarde op gebied van technisch onderhoud, rondgangen, leveranciers gegevens zoals certificaten, enz…

Doordat het duidelijk is waar bepaalde zaken terug te vinden zijn, vervallen leverancierscertificaten snel op te sporen zijn, techniekers een mail krijgen wanneer iets moet gebeuren enz… besparen we als kwaliteitsafdeling veel tijd en dus ook geld voor het bedrijf.

Dankzij Quasydoc verlopen onze externe audits ook rustiger en eenvoudiger. De auditors zijn zeer lovend over hoe vlot je in Quasydoc iets kan vinden en tonen.

Meer getuigenissen