Terug naar overzicht

Getuigenis Capra

SWIJSEN KELLY

Quality Manager

Capra N.V. – HALEN (BE)

We hebben continu alle informatie bij de hand. Even naar Quasydoc en de gegevens zijn zo gevonden! Dit is vooral zeer handig tijdens audits!

Capra N.V. - HALEN (BE)

Toen ik bij Capra begon te werken werd Quasydoc enkel gebruikt door de kwaliteitsverantwoordelijke. Vrij snel hebben we dit verder uitgerold en ook toegankelijk gemaakt voor de afdelingsverantwoordelijken zodat ook zij een stuk van de administratie konden overnemen.

Door de verschillende standaard workflows die er zijn en vooral de mails met meldingen die worden uitgestuurd is dat goed gelukt. Hierdoor worden alle nodige personen ineens digitaal geïnformeerd en wordt het werk op de kwaliteitsafdeling vergemakkelijkt. Dit bespaart ons veel tijd doordat we collega’s niet achterna moeten hollen.

We besparen ook veel tijd omdat we continu alle informatie bij de hand hebben. Even naar Quasydoc en de gegevens zijn zo gevonden! Dit is vooral zeer handig tijdens audits!

Ten slotte staat Quasydoc steeds open voor suggesties ter verbetering van hun systeem. Ook dit appreciëren we erg en dit heeft er al meermaals toe geleid dat excel het net niet haalde van Quasydoc!

Meer getuigenissen