Terug naar overzicht

“Synergieën doen groeien”

adsolut

Gedreven bedrijfsleiders, filosofieën waarin kwaliteit hét sleutelwoord is en een complementaire dienstverlening. Met zoveel belangrijke raakvlakken mag het geen verbazing wekken dat Quasydoc-CEO Johan Vandercappellen en Adsolut-zaakvoerder Marc Mommen gesprekken voeren om samen te werken.

Kwaliteitszorg, dé expertise van Quasydoc

De motivatie om met elkaar rond de tafel te gaan zitten? Elkaars sterktes benutten en zo klanten nog meer service bieden. Johan Vandercappellen: “Wij gebruiken het boekhoudpakket van Adsolut. Dat pakket omvat veel meer dan de traditionele standaardpakketten die je op de markt vindt. Het is behoorlijk uitgebreid en leunt aan bij een ERP-pakket. Het bevat bijvoorbeeld ook modules voor relatiebeheer, stockbeheer en rapportering. Maar het boekhoudkundige aspect blijft de essentie. Voor Quasydoc daarentegen is de integratie van kwaliteitszorg in de operationele flow hét expertisegebied. Want wij bieden universeel bruikbare software aan die de belangrijkste procedures van kwaliteitssystemen automatiseert. Kortom: de diensten van Adsolut en Quasydoc overlappen een beetje, maar zijn vooral heel complementair. Dus leek het mij interessant om eens met hen te gaan praten over een eventuele samenwerking om zo te ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken. Want synergieën doen groeien!”

Samen nog sterker

De huidige Quasydoc-software heeft een summiere facturatiemodule voor de aanmaak van aankoop- en verkoopfacturen. Een koppeling tussen de softwarepakketten van Quasydoc en Adsolut zou dus ook op dat vlak een meerwaarde betekenen. Johan Vandercappellen: “We geloven heel sterk in het principe dat je als bedrijf moet doen waar je goed in bent, en anderen moet inschakelen om te doen waar zij goed in zijn. Wij zijn gespecialiseerd in kwaliteitszorg in al haar aspecten. Onze facturatiemodule doet wat ze moet doen, maar het is natuurlijk geen boekhoudsoftware. Net zo min als het boekhoudpakket van Adsolut zich toespitst op doorgedreven kwaliteitszorg. Vandaar dat ik ervan overtuigd ben dat we elkaar kunnen versterken.”

Blijven evolueren

Marc Mommen: “Adsolut is vorig jaar uitgeroepen tot het snelst groeiende ‘tech-bedrijf’ in Limburg. Maar dat wil niet zeggen dat we nu rustig achterover leunen. Stilstaan is achteruitgaan. Daarom blijven we inzetten op groei. En partnerships met sterke partners zijn dan een interessante piste.

Meer nieuws