Nieuws

Over Quasydoc

Ontdek meer over ons bedrijf, onze missie en wat ons bezig houdt.

over

Quasydoc staat voor Quality System Documentation. Via het internet wil Quasydoc het beheer van kwaliteitssystemen globaliseren, bestaande uit slechts één softwarepakket. Een universeel bruikbare software die de belangrijkste procedures van kwaliteitssystemen automatiseert. Dit op vlak van wettelijk verplichte traceerbaarheid, stockbeheer, menuplanning en veel meer.

Het modulaire softwarepakket automatiseert alle stappen binnen de verschillende bedrijfs- en domeinenprocessen. Bovendien integreert het elk aspect van kwaliteitszorg in de operationele flow. Zo herleiden bedrijven de foutenmarge tot een minimum en boeken ze een aanzienlijke tijdswinst.
Hebt u al een logistieke software? Aan de hand van de kwaliteitsmodules kan u eenvoudig een link maken tussen de softwarepakketten. De Quasydoc-modules laten bedrijven toe om hun parameters voor kwaliteit, logistiek, productie, voedselveiligheid en facturering te combineren in één pakket. Alle stappen zijn overigens geautomatiseerd waardoor volledige traceerbaarheid wordt gegarandeerd.

Quasydoc evolueert constant. De software wordt niet enkel aangepast aan nieuwe reglementeringen en wetgevingen, maar speelt ook in op ideeën en verbeteringen gesuggereerd door gebruikers.